ADP ORADEA

Administraţia Domeniului Public Oradea

Prin această politică de confidenţialitate, societatea S.C. Administraţia Domeniului Public S.A. , cu sediul în Oradea, strada Gheorghe Dima, nr. 5, înmatriculată la Registrul Comerţului sub nr. J05/1/29.11.1995, RO 7997507, tel./fax 0259 440438, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., vă informează cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectează şi utilizează în timpul vizitării de către dvs. a site-urilor noastre web.

Această politică se aplică tuturor site-urilor deținute de Administraţia Domeniului Public S.A. Oradea, respectiv site-urilor: www.adporadea.ro, www.aquapark-nymphaea.ro  și  www.zooradea.ro.

Prin continuarea navigării pe site, sunteți de acord că ați luat la cunoștință și ați înțeles Termenii și condițiile de folosire a acestuia, adaptat în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (Regulamentul GDPR), care a intrat în vigoare pe 25 mai 2018.


Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal se referă la orice informaţii referitoare la o persoană fizică specifică sau identificabilă, pe care ni le comunicaţi sau pe care le primim sau colectăm, precum: numele şi datele de contact (de ex. adresa, nr. de telefon, adresa de e-mail), informaţii privind solicitările dvs. şi relaţia profesională pe care o aveţi cu noi, precum şi informaţii referitoare la ora, scopul şi, dacă este cazul, locul în care utilizaţi site-urile și serviciile noastre web.

Colectăm şi utilizăm date cu caracter personal numai în măsura permisă prin lege sau dacă ne-aţi acordat consimţământul prealabil în acest sens. Vă asigurăm că datele dvs personale nu au fost şi nici nu vor fi folosite în alt scop decât acela de a vă ţine la curent cu noutăţile noastre.

Site-urile www.adporadea.ro, www.aquapark-nymphaea.ro și www.zooradea.ro conțin și link-uri către alte site-uri. Dacă dați click pe un material de pe alt site promovat de noi, nu răspundem pentru setările lor de intimitate. Vă recomandăm să citiți politica lor de confidențialitate în momentul când citiți informații de pe acestea.

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal exclusiv în cadrul dispoziţiilor legale cu privire la protecţia datelor cu caracter personal. Acestea sunt dispoziţiile Legii nr. 677/2001 și Regulamentul UE 679/2016 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, precum şi dispoziţiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Salariaţii și împuterniciții societăţii S.C. Administraţia Domeniului Public S.A. Oradea au obligaţia de a respecta dispoziţiile cu privire la protecţia datelor, conform normelor legale.

În legătură cu toate solicitările legate de datele dvs., de protecţia datelor în cadrul societăţii Administraţia Domeniului Public S.A. Oradea sau orice întrebare / reclamație pot fi adresate în scris, la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., sau prin intermediul formularelor de contact.

Ce informații colectăm despre dumneavoastră

Administraţia Domeniului Public S.A. Oradea solicită utilizatorilor site-ului datele personale minime impuse de exercitarea dreptului la libera exprimare și la informare (nume, prenume și adresa de e-mail validă prin formularul de contact ) și respectiv respectarea unei obligații legale (nume, prenume, sex, vârstă, e-mail, telefon și adresă, pentru Clienții care doresc achiziționarea Produselor/Serviciilor, cărora site-ul www.adporadea.ro, www.aquapark.nymphaea.ro sau zooradea.ro le emite facturile aferente acestor achiziții).

În cazul accesării site-urilor editate de Administraţia Domeniului Public S.A. Oradea, browser-ul dvs. de internet transmite automat date (de exemplu data şi ora accesării, adresa URL a paginii de internet care face trimiterea, fişierul accesat, cantitatea datelor transmise, tipul şi versiunea browser-ului, sistemul de operare ș.a.m.d.) către serverul nostru, pe baza unor setări tehnice. Aceste date sunt colectate şi utilizate exclusiv în scop statistic şi în scop de analiză, respectiv pentru îmbunătăţirea experienței dvs. pe site. Anumite date de trafic (cum sunt adresele IP sau alți identificatori ai dispozitivelor cu vă conectați) pot fi, în circumstanțe specifice, date cu caracter personal și le vom trata ca atare. 

Ce sunt cookie-urile?

Pentru îmbunătățirea activității dvs. pe site, site-urile editate de Administraţia Domeniului Public S.A. Oradea (www.adporadea.ro, www.aquapark-nymphaea.ro și www.zooradea.ro) folosesc cookie-uri.

Cookie-urile sunt mici fişiere text care sunt salvate de browser-ul dvs. de internet şi servesc pentru a face pagina noastră de internet per total mai uşor de utilizat, mai eficientă şi mai sigură. Cookie-urile nu cauzează daune computerului dvs. şi nu conţin viruşi. Puteţi împiedica instalarea cookie-urilor printr-o setare corespunzătoare a browser-ului dvs. Vă rugăm să țineți însă cont, că, în situația în care împiedicați instalarea de cookie-uri pe dispozitivele dvs., se poate întâmpla să nu puteţi utiliza toate funcţiile paginilor noastre de internet.

Cookie-urile salvează în special setările alese de dvs. De asemenea, cookie-urile sunt utilizate în scop statistic. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

Concret, o vizită pe site-ul adporadea.ro, aquapark-nymphaea.ro sau zooradea.ro poate plasa cookie-uri în scopuri de:

Cookie-uri esențiale pentru funcționarea site-ului. Putem folosi module cookie esențiale pentru a autentifica utilizatorii, pentru a preveni utilizarea frauduloasă a conturilor de utilizator sau pentru a oferi funcții specifice site-ului.

Cookie-uri de măsurare a traficului – pentru recunoașterea și numărarea vizitatorilor, respectiv pentru analizarea felului în care se deplasează vizitatorii în site când îl folosesc. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim modul în care funcționează site-ul.

Cookie-uri de funcționalitate - pentru a vă recunoaște când vă întoarceți la site. Acest lucru ne permite să personalizăm conținutul nostru pentru dvs.

Cookie de targetare – înregistrează vizita dvs pe site, paginile pe care le-ați vizitat și link-urile pe care ați dat click. Vom folosi aceste informații pentru a face conținutul site-ului și mai relevant pentru interesele dvs. De asemenea, există posibilitatea de a împărtăși aceste informații unor terțe părți, tot în scopul de a face site-ul mai relevant pentru dvs.

Cookie-uri de optimizare - permit urmărirea în timp real a conversiei utilizatorilor din diverse canale de marketing pentru a evalua eficiența acestora. În anumite situații, site-urile pot rula cookie-uri pentru parteneri, care oferă partenerilor noștri metrici de convesie pentru a-și putea optimiza eforturile de marketing plătite.

Pe lângă cookie-urile proprii, este posibil să folosim și alte cookie-uri terță parte (third-party) pentru a raporta statisticile de utilizare a site-ului și pentru a îmbunătăți eforturile de marketing. De asemenea, unele cookie-uri urmăresc comportamentul utilizatorului pe site, permițând o mai bună înțelegere a obiceiurilor de utilizare.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veţi mai primi publicitate online, ci doar că în afișarea acestora nu va mai putea ţine cont de preferinţele şi interesele dvs., evidenţiate prin comportamentul de navigare.

Cine și când are acces la datele dvs.?

Vă rugăm să rețineți că informațiile colectate sunt destinate numai utilizării de către Administraţia Domeniului Public S.A. Oradea şi sunt comunicate doar următoarelor categorii de destinatari: terți furnizori implicați în mod direct sau indirect în procesele aferente scopurilor mai sus menționate (furnizori de servicii IT, furnizori de servicii de consultanță, furnizori de servicii de procesare plăți, sponsori sau parteneri etc.) sau autorități publice abilitate de lege, în cadrul unei investigații pentru activități ilegale, dar doar în baza unui mandat legal.

De precizat că adporadea.ro, aquapark-nymphaea.ro și zooradea.ro utilizează servicii de newsletter, de analiză și auditare a traficului, ce utilizează cookie-uri prin care sunt generate numai informaţii anonime cu privire la utilizarea paginii noastre de internet, ca de pildă Google Analytics, Cxense (SATI, BRAT, SNA), Trafic.ro, dar și servicii de publicitate online, publicitate programatică, de exemplu Google Adsense și altele similare, în baza căruia utilizatorilor le sunt oferite mesaje publicitare în funcție de preferințe.

De asemenea, pagina noastră de internet utilizează așa-numite plugin-uri de la operatorii de reţele sociale (de ex. Facebook, Twitter, ş.a.m.d.), marcate ca atare. La accesarea paginilor noastre de internet care conţin un plugin de reţea socială, browser-ul dvs. va realiza o conectare directă la serverul operatorului reţelei sociale. În cazul în care interacţionaţi cu plugin-ul, informaţia respectivă este transmisă operatorului de reţea socială şi este salvată acolo.

Vă rugăm să rețineți, societatea Administraţia Domeniului Public S.A. Oradea nu îşi asumă răspunderea pentru procedurile și felul în care alte site-uri partenere respectă regulamentele de protecţie a datelor.

Despre newsletter, utilizatori, comentarii…

În situația în care vă abonați la serviciul de newsletter al site-ului www.adporadea.ro, datele dvs. sunt utilizate atât în scopuri promoționale și de marketing, cât mai ales pentru comunicarea cu dvs., respectiv pentru transmiterea noutăților ce țin de subiectele pe care le publicăm. Vă rugăm să rețineți că utilizarea încetează de îndată ce renunţaţi la serviciul newsletter.

La înregistrarea ca utilizator pe site colectăm: nume, prenume, pseudonumul ales, e-mail, precum și – în situația în care achiziționați servicii suplimentare, ca de pildă abonament la ediţia online a ziarului – datele ce derivă din obligațiile legale, financiar-contabile.

Vă rugăm să rețineți că Administraţia Domeniului Public S.A. Oradea NU solicită niciodată date confidențiale, precum PIN-ul cardului dvs sau parole unor alte conturi.

Nu uitaţi, vă puteți dezabona şi reabona oricând la site-urile noastre. Aveți posibilitatea să vă renunțați la newsletter oricând, ușor, inclusiv din cadrul mail-ului pe care îl primiți de la noi, prin dezabonare.

Un utilizator al site-ului adporadea.ro are acces la toate datele personale colectate în zona de „Membri”, în „Contul meu”, de unde există inclusiv posibilitatea ștergerii contului de Utilizator.

Dacă vă implicați în activitate publică pe site, cum ar fi comentarii la articole, orice astfel de informație poate fi citită, colectată sau folosită de alții. Vă rugăm să fiți atenți la ce postați și la ce informații oferiți și, totodată, să vă asigurați că înainte ați citit Termenii și condițiile de folosire a site-ului, respectiv că respectați Regulamentul de postare a comentariilor.

În cazul în care obținem datele dvs. cu caracter personal de la o terță parte, vă vom furniza toate informațiile relevante despre prelucrare cât mai curând posibil.

Pentru informații sau solicitări în baza dreptului persoanelor vizate conform GDPR, vă puteti adresa reprezentanților Administraţia Domeniului Public S.A. Oradea, la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ce NU se supune regulamentului GDPR

Atenţie! Datele personale cuprinse în articolele, știrele, informațiile publicate în articolele jurnalistice NU fac obiectul dreptului de ștergere, conform legislației europene și naționale, prelucrarea în scopuri junalistice sau de arhivare în interes public făcând parte din excepțiile prevăzute „pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare şi la informare” de către Regulamentul UE 2016/679 (Regulamentul GDPR), care a intrat în vigoare pe 25 mai 2018.

Stocarea şi prelucrarea datelor cu caracter personale

Pentru a determina perioada pentru care datele personale vor fi prelucrate și păstrate, luăm în considerare durata contractuală până la îndeplinirea obligațiilor contractuale, respectiv a scopului și termenele de arhivare prevăzute de dispozițiile legale în materie. Dacă doriți mai multe informații despre cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

În cazul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în temeiul consimțământului dvs., aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevăzută prin consimțământul dvs., cu excepția cazului în care vă retrageți sau limitați consimțământul înainte de expirarea acestei perioade. În astfel de cazuri, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv în scopurile relevante, sub rezerva oricărei obligații legale de a prelucra aceste date cu caracter personal și/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal în scopul exercitării drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane).

Securitatea datelor

Pagina noastră de internet şi celelalte sisteme informatice ale noastre sunt protejate prin măsuri tehnice şi organizatorice împotriva accesului, modificării sau difuzării datelor dvs. de către persoane neautorizate, precum şi împotriva pierderii sau distrugerii datelor dvs. 
Este necesar să trataţi în permanenţă cu confidenţialitate datele dvs. de acces şi să închideţi fereastra de browser când terminaţi vizitarea paginii noastre de internet.

Întrebări, sugestii și reclamații

Vă rugăm să rețineți că această Politică de confidențialitate și utilizare a cookie-surilor este revizuită și completată constant. Vă rugăm să consultați periodic această secțiune a site-ului.

Dacă aveți întrebări referitoare la protecția datelor, politica de utilizare cookie-uri sau la paginile noastre de internet, vă rugăm să ne contactați la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Anunţuri

  • Anunț privind licitaţia publică în vederea închirierii spaţiilor comerciale Centrul de Afaceri Rogerius +

    SC Administrația Domeniului Public SA organizează, în data de 05.11.2019, ora 12, la sediul social din mun. Oradea, str. Gheorghe Read More
  • Program prelungit la Cimitirul Municipal +

    În săptămâna dinaintea Zilei Morților, Program prelungit la Cimitirul Municipal Începând de luni, 28 octombrie 2019, și până duminică, 3 Read More
  • Anunț privind licitaţia publică în vederea atribuirii locurilor de vânzare a coroanelor şi florilor de Ziua Morţilor +

    Anunț de licitație SC ADP SA organizează, în data de 10.10.2019, în piețe, licitație publică cu strigare în vederea atribuirii Read More
  • ADP angajează prin selecţie îngrijitori animale pentru Adăpostul Grivei şi muncitori necalificaţi pentru Cimitirul Municipal +

    S.C. Administraţia Domeniului Public S.A. Oradea angajează prin concurs: - 2 ÎNGRIJITORI ANIMALE pentru adăpostul de câini „Grivei” Condiţii minime de Read More
  • Mercurialul pieţelor orădene - Săptămâna 5 - 11 August 2019 +

    Mercurialul Pieţelor din OradeaSăptămâna 22-28 iulie Legume şi fructe Piaţa Rogerius Piaţa Cetate Piaţa Decebal Piaţa Nufărul Roşii 5 lei/ Read More
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19

Comunicate

  • Programul aquapark-ului Oradea pentru minivacanţă +

    Conducerea SC Administraţia Domeniului Public SA Oradea informează că în Read More
  • Minuta dezbaterii publice cu privire la proiectul regulamentului de organizare si functionare impreuna cu lista de tarife pentru Aquaparkul Oradea +

    In baza prevederilor Legii nr 52/2003 privind transparenta decizionala in Read More
  • Dezbatere publică privind Regulamentul de Organizare şi Funcţionare împreună cu propunerea Listei de tarife pentru Aquaparkul Oradea - MODIFICARE +

      DEZBATERE PUBLICĂ În conformitate cu prevederile art.7 din Legea Read More
  • Dezbatere publică privind Regulamentul de Organizare şi Funcţionare împreună cu propunerea Listei de tarife pentru Aquaparkul Oradea +

    Nr. 4898 din 11.05.2016 DEZBATERE PUBLICA 11.05.2016 In conformitate cu Read More
  • COMUNICAT privind Ziua Morţilor 2015 +

    COMUNICAT privind Ziua Mortilor 2015 Conducerea SC Administratia Doemniului Public Read More
  • 1
  • 2

Ştiri

  • Au apărut pepenii în piețele orădene +

    Au apărut pepenii în piețele orădene Faimoșii pepeni din Oltenia Read More
  • Pui de tamarin cu creastă la Zoo Oradea +

      O specie de maimuțe pe cale de dispariție Un Read More
  • Gratis e prea scump +

    Dacă ar fi fost "normali" la cap, primarul Oradiei şi Read More
  • Închis pentru... deschidere! Noul Aquapark va fi deschis abia către final de sezon şi la preţuri nepopulare +

    Clădirea străluceşte a nou, aruncând lumini vesele pe gresia multicoloră Read More
  • Piaţa Obor s-a înnoit: în locul gheretelor dărăpănate are chioşcuri uniforme +

    De câteva zile, vechile gherete din piaţa Obor, care găzduiau Read More
  • 1
  • 2

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform politicii de confidenţialitate.

  Sunt de acord cu cookies.
Regulamentul UE 2016/679 (Regulamentul GDPR)